5 tips til det rigtige valg af emballage

5 tips til det rigtige valg af emballage

marts 16, 2020 Slået fra Af admini

Står du og skal til at vælge nyt emballage til din virksomhed? Det er vigtigt med en rigtig god emballage, så man er sikker på at ens varer og produkter altid er passet godt på.

Men hvordan finder man frem til den helt rette emballage? Hvilke ting skal man kigge efter? Det kan du læse mere om lige her.

Brug stærk emballage

Først og fremmest er det vigtigt, at den emballage du bruger er stærkt og ikke går hurtigt i stykker.

Varerne kan nemlig hurtigt få sig lidt af en rutsjetur bag i varevognen og derfor er det vigtigt at den emballage du bruger kan holde til lidt af hvert. Den skal ikke kunne gå i stykker lige med det samme.

Find den rette pris

Som med alt andet er prisen utrolig vigtig, når du finder emballage.

For at være sikker på at du får en god pris så kig gerne dine forskellige muligheder igennem og se, hvilken forhandler af emballage der er den allerbilligste.

Husk dog ikke at gå på kompromis med kvaliteten!

Miljøvenligt? Det er en god idé

Vi skal alle til at passe lidt bedre på vores klode og en af de ting, der sviner rigtig meget, er faktisk netop emballage. Så hvorfor ikke finde noget der er miljøvenligt?

Find et stort udvalg af emballage her og vælg en variant, som er godt både for dine varer og for kloden.

God service

Når du vælger en forhandler, der sælger emballage, så er det ikke kun selve emballagen du køber. Du køber samtidig adgang til en helt speciel form for service. Og hvis den service ikke er i orden, så er det på tide at lede efter noget nyt.

Kundeservicen skal være i orden, når du køber emballage ved en forhandler. Forhandleren skal være nem at komme i kontakt og være villig til at hjælpe med hvad end det er for et problem du har.

Hurtig forsendelse

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at forhandleren af emballage kan sørge for en god og hurtig levering af deres emballage.

Det går ikke at du står og mangler emballage på lageret og dermed ikke kan få sendt dine varer afsted.