3 tips til at motivere dine medarbejdere

3 tips til at motivere dine medarbejdere

september 14, 2021 Slået fra Af admini

3 tips til at motivere dine medarbejdere

Driver du en virksomhed, og vil du gerne være sikker på at have glade og motiverede medarbejdere, der altid er klar på at give den gas, når de er på arbejde, er det dit arbejde som leder at gøre noget for at motivere dem.

 

En dygtig leder motiverer sine medarbejdere. En dårlig leder dræner dem for energi og skaber elendige resultater med sit team. Det er op til dig at beslutte dig for, hvilken type leder du gerne vil være.

1 – Giv den anerkendelse

For det første kan det være en god ide at sørge for at give så meget anerkendelse som muligt. Alle elsker at få ros, og som leder er det dit ansvar at rose dine medarbejdere, når de har gjort noget godt. Vi bliver alle glad af ros, og når vi får ros, er vi mere motiverede til at lave et godt stykke arbejde.

 

Så husk at rose dine medarbejdere selv for de små ting, så de ved, at deres arbejde bliver værdsat, og at der er nogen, der lægger mærke til dem.

 

Husk at du kan finde det bedste webhotel til din firma hjemmeside her.

2 – Bonus og konkurrencer

Så kan det også være, at du med dit team kan motivere dem med bonusser og konkurrencer. Det er forskelligt for team til team og organisation til organisation, hvad der virker, og om der skal bonusser og konkurrencer til.

 

Men driver du en virksomhed, hvor dette vil give god mening, og hvor dine medarbejdere er resultatorienterede, kan det være en rigtig god ide at overveje dette greb, da det kan være med til at motivere i en høj grad. Med udsigten til en bonus er der mange, der lige vil give den en ekstra skalle.

3 – Sørg for at de har det godt på arbejdspladsen

Sidst, men ikke mindst, er det også dit ansvar som leder at sørge for, at dine medarbejdere har det godt på arbejdspladsen. De skal have de bedste rammer og forhold at arbejde under, og det er her, du kommer ind i billedet.

 

Det er dit ansvar at sørge for, at de ikke mangler noget i løbet af dagen, og at der er sørget for alt. Frokost, pension, ferie, massage, billardbord, firmafester og hvad der ellers kan være brug for i en stor virksomhed for at holde medarbejderne glade. Det er en vigtig ting at huske på.