Hvad skal du tænke over når du starter virksomhed?

Hvad skal du tænke over når du starter virksomhed?

februar 21, 2021 Slået fra Af admini

Der er mange ting du skal tænke over inden du starter en virksomhed. At drive virksomhed er ikke altid guld og grønne skove. Der er mange grunde til du ikke skulle starte en forretning, tid, pengene, mindset. Du skal være 100% on point hver evig eneste dag, du skal have solgt produkter for at du kan leve af din forretning. Du skal være klar på tingene ikke altid fungere

Jo større din forretning bliver jo større bliver din udfordringer, i starten kan det koste dyrt hvis du skal have hjemmeside, online marketing, leje lokaler, købe inventar og produkter, produktions udstyr mm.

Det er altså en kæmpe investering at starte en forretning og 90% af alle forretninger eksistere ikke 10 år efter de er blevet startet. Det betyder det kun er 1/10 forretninger der lever efter 10 år.

Køb dig til at komme hurtigere frem

Du skal hyre nogle til det du ikke selv kan klare, om det er at få lavet en hjemmeside, sat en kasse op i din butik eller du skal have sat hylder op. Så brug tid på det der tjener dig penge og lad andre om resten.

På Youtube kan du lære mange ting helt gratis

Du kan købe dig til erfaring gennem kurser, du skal huske på at det er noget som kommer til at tage dig lang tid at lære, og det kommer til at tage meget af din tid. Derfor at anbefalingen at du bruger til på dit produkt og det du er god til og søger hjælp fra nogle andre, til det som du er mindre skarp på. Det kan være en god ide at undersøge det du vil have andre til at hjælpe med, for at du sikrer dig at du ikke bliver snydt – og får købt noget du i realiteten ikke har brug for, altså hvis du skal bruge Facebook marketing, men en sælger prøver at sælge dig SEO og Google i samme om gang, så du kommer til at skulle betale 3 gange så meget. Så er det godt at have kendskab til mange ting, men du kan ikke være ekspert i alt.