Hvad koster det at oprette en aktiesparekonto?

Hvad koster det at oprette en aktiesparekonto?

februar 26, 2021 Slået fra Af admini

Du er måske faldet over ordet ”aktiesparekonto” og har tænkt, hvad er det? En aktiesparekonto er noget, som den danske regering har sat i værk, da de gerne vil have flere danskere til at investere deres penge, hvilket vi synes er meget fornuftigt. Vidste du godt, at dine penge kun blive mindre værd ved at stå på en bankkonto. Dette skyldes negative bank renter og inflation som gennemsnitligt er på 2% årligt, men med en Saxo Bank aktiesparekonto kan du i stedet få dine penge til at stige i værdi! Faktisk stiger aktiemarkedet med 7% årligt, og hvis man er god, kan man få sin formue til at stige med mere, dog kan man også det modsatte, hvis man er knap så god. Men så længe din formue stiger med 2% årligt, så er det positivt, da dine penge dermed ikke mister værdi til inflation.

Kontakt Saxo Bank gratis

Dette mål om at forøge sin formues værdi bliver gjort lettere gennem en aktiesparekonto hos Saxo Bank, da du herigennem skal betale mindre i SKAT. Med en aktiesparekonto skal du kun betale 17% i skat, hvilket er betydeligt lavere end de 38%, som man normalt skal betale. Og ved du, hvad det bedste af det hele er? Det er, at en aktiesparekonto ikke koster noget at oprette. Det er blot en ekstra service, som man har mulighed for gennem Saxo. Du kontakter dem blot, så opretter de en til dig.

Hvad er den bedste investeringsstrategi?

En god ting at overveje, når man skal til at investere, er at overveje sin investeringsstrategi. Mange falder i fælden med paniksalg eller køb, hvilket ikke er den optimale måde at investere på, da aktiemarkedet er meget volatil. Hvis man ikke kan have is i maven til dette, så skal man ikke investere i enkeltaktier, men i ETF’er, som bliver styret af professionelle investorer. Når du køber dig ind i en ETF, køber du dig ind i et bredt indeks over mange forskellige virksomheder på én gang. Dette spreder din risiko, og istedet for at følge én enkelt aktie, så følger du i stedet markedet, altså flere virksomheder indenfor for et område. Du kan godt “slå” markedet og lave et større afkast end de 7% årligt, men du er mindre herre over dine investeringer i og med, at du ikke kun kan vælge vindere, men nok også får nogle tabere gennem dit ETF. Med det sagt, findes der også mange forskellige ETF’er, som følger forskellige markeder, så her har du mulighed for at købe inden for et område, som du tror på vil være mere værd i fremtiden. Derudover vil vi anbefale dig at investere langsigtet, da Warren Buffett har bevist, at det godt kan betale sig.