Her er fordelene ved henholdsvis Billy vs Dinero

Her er fordelene ved henholdsvis Billy vs Dinero

februar 26, 2021 Slået fra Af admini

Du har måske intentioner om, at du selv vil ordne din bogføring, og du vil gerne gøre det så effektivt som muligt. Dette er forståeligt, da det oftest er rarest, selv at sidde med tallene, da man på denne måde får det bedste indblik i økonomien. Løsningen kan være at benytte sig af et gratis online bogføringsprogram, som for eksempel Billy eller Dinero. Sådan et moderne bogføringsprogram, som disse to, kan gøre bogføringsprocessen meget mere overskuelig, grundet deres smarte funktioner og brugervenlige design.

Det er vigtigt at lave en effektiv bogføring, da det giver et indblik i, hvor godt man klarer sig. Nogle gange, når man selv sidder med bogføringen, og man ikke ved, hvordan man skal komme videre, kan man kontakte kundesupport hos både Billy og Dinero. De vil gerne hjælpe dig med at komme videre, hvilket er en virkelig god service. Med det sagt, kan det sjældent betale sig at lade en revisor sidde med bogføringen, når økonomien, som skal holdes styr på, ikke er særlig bred. De fleste funktioner, som man har brug for, kan man finde gennem Billy og Dinero.

Nu kommer vi til spørgsmålet om, hvilken af de to, som er bedst.

Bedst i praksis

Billy vs Dinero – hvilken skal man vælge? Når man skal vælge mellem disse to bogføringsprogrammer, skal man ikke kigge på prisen, da begge er gratis, og hvis man vil have pro-versionerne, er der 2 kr. i forskel. Derimod skal kigge på platformen. Er den brugervenlig? Synes jeg at den effektiv? Kan jeg finde rundt? Er det rart at kigge på over længere tid? Er supporten god og effektiv? Hvordan er up-time for platformen? Sådan nogle ting bør du tænke over i stedet. For at blive klogere på disse spørgsmål, kan man drage fordel af, at de er gratis, og prøve at anvende dem i praksis. Med det sagt, anbefaler vi klart, at man prøver sig frem, og ser hvad der passer til en – ingen er jo ens. Hvis man alligevel er nysgerrig på, hvad andre synes, kan man tjekke de platformers anmeldelser. Dette vil give et ret godt indblik i, hvad man kan forvente.

Gør dig overvejelser om fremtiden

Som sagt, er det ikke prisen, som skal afgøre, hvilken af de to du vælger. Kig derimod på, hvad pro-versionerne kan tilbyde. Du skal huske, at den som du vælger nu, bliver den, som du vil være mest bekendt med i fremtiden, og hvis økonomien vokser sig større, kan det være, at du skal opgradere til pro for at få alle funktioner. Derfor er det vigtigt at kigge på disse allerede fra begyndelsen.