Sådan kan du let se billig Netflix i hele verden

Sådan kan du let se billig Netflix i hele verden

februar 27, 2021 Slået fra Af admini

Netflix er den mest populære streamingtjeneste, som findes på markedet lige nu. De var nogle af de første, og de har formået at forholde sig relevante stadig. Netflix tilbyder ikke kun kendte og populære film og serier, men producerer derimod også selv mange, som ofte får rigtig gode anmeldelser. Vi er i hvert fald meget glade for Netflix og deres store indhold af klassikere samt nye film og serier.

En udenlandsk Netflix konto

Som du er bekendt, så koster Netflix en god sum her i Danmark, men hvad hvis vi fortalte dig, at vi har løsningen på billig netflix. Der findes måder hvorpå, at du kan få det til et Netflix-abonnement til en billigere pris – nemlig med en VPN. VPN står for ”Virtual Private Network” og er med til at gøre din trafik på internettet anonymt og sikkert. Derudover er en VPN med til at gøre, at du får et internet uden grænser, da du kan få adgang til indhold i andre lande, uanset hvor du er. Med det sagt kan du abonnere Netflix gennem et andet land som for eksempel Tyrkiet, hvor et Netflix-abonnement er helt nede på 15 kr. og altså derfor er det billigste – og det bedste af det hele er, at det er helt lovligt!

 

Et Netflix basis-abonnement koster kun 17,99 lira i Tyrkiet, hvilket som sagt er 15 kr., og for at du kan oprette dig på det tyrkiske Netflix skal du bruge en VPN. Ved hjælp af en VPN vil du kunne tilgå nettet hvor som helst i verden, uanset din lokation. Du vil hermed kunne tilgå dit billigt Netflix-abonnement fra Danmark lige såvel som fra for eksempel USA eller Tyskland, så det er lige meget, om du skal ud og rejse for en stund.

 

Andre muligheder og fordele

Du kan gøre det endnu billigere for dig selv ved at dele din Netflix konto med andre, om det så er venner eller familie. Hvis I er fire om den tyrkiske Netflix konto, vil det kun koste jer 3,75 kr. per mand – absurd billigt! En anden stor fordel, ved at have en VPN er, at du også vil kunne tilgå den amerikanske Netflix, hvor der højst sandsynligt er programmer, som hverken kan findes på den danske eller den tyrkiske Netflix. Dette kræver dog, at du opretter dig på den amerikanske Netflix, men du kan jo lave lidt hovedregning og undersøge, hvad der kan svare sig for dig i forhold til kun at have en dansk Netflix konto. En VPN kan også anvendes til mange andre ting, men det op til dig at udforske, da det vil fylde alt for meget, hvis vi skulle fortælle dig om de mange muligheder her.