Kom i gang med kryptoinvestering med disse råd

Kom i gang med kryptoinvestering med disse råd

juni 22, 2021 Slået fra Af admini

Hvis du ønsker at komme i gang med kryptoinvestering, så er denne artikel noget for dig. Her kommer vi med nogle tips og tricks til, hvordan du kommer bedst i gang med investering i kryptovaluta.

 

Er du ved at være træt af aktier? Så kan det være interessant for dig at investere i kryptovaluta.

Brug en reguleret handelsplatform

Der findes rigtig mange forskellige handelsplatforme til at investere i kryptovaluta. Hvilken er den bedste? Der er ingen bedste, der er dog en del gode – og den bedste for dig afhænger af dine behov.

 

Først og fremmest er det vigtigt at sikre sig, at platformen (børsen, hjemmesiden eller lignende) er reguleret. Dette kan man gøre på forskellige måder, men det er vigtigt at gøre, fordi myndighederne opstiller nogle spilleregler for disse virksomheder, som de skal følge. Hvis de ikke følger dem, mister de deres licens, og de kan ikke længere udbydere deres services.

 

Når du undersøger markedet for platforme, bør du altid rulle ned på siden, du er på. Her vil du oftest finde virksomhedens officielle navn (og ikke brand) samt oplysninger om regulatoren i deres land. Rigtig mange platforme er registreret på Cypern, og her er det CySEC der regulerer platformene. Du kan gå ind på deres hjemmeside og slå licens-nummeret op. Dette bør du altid gøre for at sikre dig, at der ikke er tale om en falsk platform.

 

At platformen har en licens til at udbyde deres services er en god indikator, men det er ikke den eneste indikator. Du bør også søge på Google for at finde mere information om den pågældende platform.

Investér lidt hver måned

Rigtig mange danskere kigger på kursen på Bitcoin og tænker: “Det har jeg ikke råd til!”. Det er forståeligt, hvis man er vant til at handle med aktier. Det er dog muligt at købe en del af en Bitcoin, hvorfor du selv bestemmer, hvor meget du investerer med.

 

Du kan eksempelvis investere 1000 kroner om måneden i kryptovaluta uden problemer – også selvom kursen er meget højere. Du får blot en del af den pågældende kryptovaluta. Hvis du følger denne strategi, så følger du Dollar Cost Averaging (DCA). Denne strategi går ud på, at du spreder din investering ud på mange forskellige tidspunkter. Dermed mindsker du din risiko for at købe på toppen af kurven.

 

Der findes en del andre strategier, men denne er meget kendt og simpel at følge.

Andre råd

Hvis du investerer i kryptovaluta, bør du være ekstra forsigtig, når du åbner emails. Der er generelt meget phishing og spam for tiden – disse mennesker går efter din kryptovaluta, og det er meget nemt at miste den. Du bør overveje at købe en hardware wallet til din kryptovaluta, efter du har investeret. Det koster ikke meget, og det er penge meget godt givet ud.