Få glade medarbejdere: Gi’ dem underholdning direkte på mobilen

Få glade medarbejdere: Gi’ dem underholdning direkte på mobilen

november 20, 2020 Slået fra Af admini

Sommeren står for manges vedkommende på ekstra afslapning under solen. Afslapning og afstresning kommer i mange former. For mange forbindes afslapning med aktiviteter som læsning, lytning, film og serier. Og nu kan du altså få alt det direkte på din mobil. Det er tid til at gøre mobilen sommerklar! Se hvordan du får sommerens underholdning direkte på mobilen her.

Tjek dækningen

Inden du begynder at overveje, hvad din underholdning skal bestå i, og hvor du skal få den fra, er det en god idé at tjekke, hvilken dækning, du kan forvente at have. Streaming kræver naturligvis internet, og er dækningen dårlig, hvor du befinder dig, kan det sætte en stopper for al den underholdning, du ellers havde planer om at skulle nyde – i hvert fald hvis du ikke forbereder dig på forhånd. På de fleste streamingtjenester af den ene eller den anden slags er det nemlig muligt at downloade indhold til dit device, så internetforbindelse ikke er nødvendigt for at kunne gøre brug af underholdningen. Dette er dog selvsagt kun nødvendigt, hvis du havner i en situation, hvor der ingen dækning er, eller hvor dækningen ikke er tilstrækkelig. Den bedste måde at finde ud af dette på, er ved at gøre brug af et dækningskort. Det kan eksempelvis være et CBB dækningskort, hvis du har CBB eller et dækningskort, der er specifikt for den tjeneste, du benytter.

Lydbøger og e-bøger

Lydbøger og e-bøger er meget populære, og har inden for de seneste år fået lidt af en renæssance i takt med, at flere udbydere af lydbøger og e-bøger er kommet til. På tjenester som Mofibo kan du tegne et abonnement og hermed få ubegrænset adgang til et væld af lydbøger og e-bøger. På den måde kan du få læst en masse over sommeren, og føler du ikke for at læse selv, kan du få bøgerne læst op af andre. På den måde kan du nyde en god bog, mens du foretager dig andre ting – cykler, går en tur, vasker op eller ordner vasketøj.

Streamingtjenester

Er du ikke så meget til bøger og lydbøger, er der heldigvis en lang række andre streamingtjenester at vælge imellem, hvor du eksempelvis kan se film, serier eller dokumentarer. Mange af disse streamingtjenester har apps, som du kan downloade på din telefon eller tablet, så du nemt kan tilgå det forskellige indhold på tjenester – om det skal være film, serier eller noget helt tredje.