Hvad skal du vide, før du køber en blækprinter til kontoret?

Hvad skal du vide, før du køber en blækprinter til kontoret?

april 5, 2021 Slået fra Af admini

Hvis man har en god printer, så kan den holde i mange år. Det betyder dog ikke, at det er helt gratis at have en printer, når først man har anskaffet sig en. Man bliver nemlig nødt til at udskifte blækpatronerne engang imellem. En printer løber med tiden tør for blæk, og du vil på et tidspunkt kunne se, at din printer begynder at printe mere utydelige ting. Så er det altså på tide, at du anskaffer dig nye blækpatroner. Men hvad skal man vide, før man går ud og køber ny blækpatroner til sin printer?

Det skal passe til printeren

Det er ikke alle printerpatroner, der passer til alle printere. Det er vigtigt, at du finder noget, der kan komme i din printer. Hvis du f.eks. har en HP Tango X printer, så skal du lede efter HP tango X blæk, der er kompatibelt med den printer, du har derhjemme. Det er ikke altid vigtigt, at du køber patroner, der er originale, det vil sige fra det samme mærke, som den printer du har. Nogle gange kan man godt købe blækpatroner, der er kompatible. Når de er kompatible, så betyder det, at de ikke er originale produkter. Det betyder dog ikke, at det ikke kan virke lige så godt, og du har også ofte muligheden for at spare lidt penge, hvis du går udenom originalprodukterne. Så det er lige noget, du kan være opmærksom på.

 

Undersøg dit udvalg

Du kan købe printerblæk mange forskellige steder på nettet. Derfor gør du dig også klogt i at undersøge dine muligheder godt. Det kan f.eks. være, du kan spare nogle penge ved at købe dine blækpatroner det ene sted frem for det andet. Så kan det jo godt betale sig at undersøge sagen lidt mere. Det er også smartere at købe det på nettet frem for i en fysisk butik, for her har du virkelig mulighed for at sammenligne de forskellige priser.

 

Skal det være farve eller sort?

Du skal også huske at tænke over, om du skal bruge farvepatroner med farve eller bare i sort. Det er meget almindeligt, at man har en af hver i en printer, så det er sandsynligvis dét, du skal bruge. Hvis du derimod bare har en printer, der printer med sort, så er det jo ikke nødvendigt, at du køber en blækpatron til farve.