Hvilke forsikringer skal du have som selvstændig?

Hvilke forsikringer skal du have som selvstændig?

oktober 7, 2020 Slået fra Af admini

Det er vigtigt altid at være forsikret, når man arbejder. Uanset hvordan ens arbejde så ser ud; om man er ansat ved en anden eller er selvstændig.

Her får du nogle gode råd til hvordan du finder en god sygeforsikring for selvstændige og hvordan du skal forholde dig i forhold til en a-kasse.

Led efter tilbud til selvstændige

Der er mange andre selvstændige, som sidder i samme båd som dig og har brug for en god sygeforsikring eller a-kasse, som kan hjælp dem. Helt almindelige sygeforsikringer eller a-kasser fungerer ikke altid lige så godt til dig og andre selvstændige, fordi du netop ikke er ansat ved en anden. Derfor er det en god ide at kigge efter en sygeforsikring og lignende ting, som målretter direkte til selvstændige.

Der findes masser af a-kasser, sygeforsikringer og lignende derude, som målretter sig folk netop i din situation. Og det er dem du skal have fundet frem til.

Det er kun dejligt for dig, at der er så mange muligheder. Nok kan det virke en smule forvirrende og overvældende, fordi du kan være usikker på hvilken mulighed, der er den helt rigtige for dig. Men det at der er så mange muligheder gør også, at du kan vælge en sygeforsikring og a-kasse, som målretter sig lige præcis til din unikke situation.

Kig priser, hvis du er nyopstartet

Det er de færreste selvstændige, som har særlig mange penge at gøre godt med lige når de er startet op. Det kan endda ofte være meget svært at finde penge til at kunne betale for ens a-kasse og sygeforsikring og mange gør desværre den fejl, at de dermed ikke melder sig ind i en.

Det er en dårlig ide slet ikke at melde sig ind i en a-kasse eller sygeforsikring, da man dermed heller ikke kan få noget hjælp, når man har brug for det og der sker ulykker for en. Men det er forståeligt nok, at man gerne vil have et ekstra kig på akasse priser og sørge for, at man faktisk har fået fat i den billigste – eller i hvert fald den som giver mest økonomisk mening for en at være med i.

Du kan ofte nemt finde en oversigt på nettet over priserne for de forskellige a-kasser. Prøv at kigge disse igennem før du forpligtiger dig til en af dem. Sørg også for at de priser, du kigger, gælder for selvstændige. Nogle gange er der nogle lidt andre priser for selvstændige end lønmodtagere.