Lær det grundlæggende om Mit.dk på mindre end 5 minutter

Lær det grundlæggende om Mit.dk på mindre end 5 minutter

juni 10, 2022 Slået fra Af admini

Du har måske hørt om det, og undrer du dig over hvad er mit.dk? Læs med i dette indlæg, hvor vi kommer ind på, hvad Mit.dk er, samt hvad du kan derinde.

Hvad er Mit.dk?

Mit.dk er en ny, sikker og brugervenlig løsning til digital post fra det offentlige og private virksomheder – alt samlet ét sted. Platformen kommer som et led i Digitaliseringsstyrelsens lancering af Næste generation Digitale Post, hvis formål er at styrke kommunikationen og interaktionen mellem borgere og samfund.

Platformen er udviklet af Netcompany som har udviklet appen mit.dk som en ny, sikker og brugervenlig løsning til digital post. Kort fortalt kan du her læse, gemme og svare på digital post fra det offentlige og private virksomheder – alt sammen ét sted.

Som arbejdsgiver kan du nemt og hurtigt mange forskellige ting såsom: send lønsedler i mit.dk og mange andre ting. Med mit.dk har du alle dine vigtige beskeder samlet ét sted – enkelt, sikkert og overskueligt.

Hvad er fordelene ved at bruge mit.dk?

Med mit.dk får du overblik over alle dine vigtige beskeder ét sted – både fra det offentlige og fra en række private virksomheder. Derudover kan du nemt besvare beskeder direkte fra appen uden at skulle logge ind i forskellige systemer eller finde kontaktoplysninger.

App’en er gratis at downloade til iPhone og Android – og du kan bruge den uden at logge ind med NemID eller lignende. Hvad skal jeg bruge for at bruge mit.dk? Du skal bruge en e-mailadresse for at tilmelde dig mit.dk. Når du modtager

En moderne platform for virksomheder

Mit.dk er en ny og moderne digital platform, der giver virksomheder og organisationer adgang til forbedrede post- og selvbetjeningsløsninger. Platformen giver et stærkt fundament for dialog med brugere, kunder og medlemmer.

Herudover kommer der løbende nye funktioner til, som forbedrer sammenhængen mellem virksomhedernes og organisationernes digitale post og selvbetjeningsløsninger.

Fordelene ved Mit.dk er bl.a.:

  • Forbedret kommunikation
  • Større effektivitet
  • Lavere omkostninger.

Platformen er nem at bruge og navigere i og tilbyder en bred vifte af funktioner, der kan skræddersys til at opfylde virksomhedernes og organisationernes specifikke behov. Kort sagt er Mit.dk den perfekte løsning for virksomheder og organisationer, der søger en bedre måde at håndtere deres digitale kommunikation på mellem dem og myndighederne.

Sådan kommer du i gang med Mit.dk

På få år er digital post blevet den foretrukne måde at modtage og håndtere korrespondance på. Og med god grund – det er hurtigt, bekvemt og miljøvenligt. Med mit.dk kan du drage fordel af alle disse fordele, plus et par stykker mere.

Ikke alene kan du læse og gemme din post, når og hvor det passer dig, men fra 2022 vil du kunne meget mere. Så hvorfor ikke skifte allerede i dag? Du vil blive glad for, at du gjorde det.