Ergonomiske kontorredskaber gør medarbejderne mere effektive og sunde

Ergonomiske kontorredskaber gør medarbejderne mere effektive og sunde

december 2, 2019 Slået fra Af admini

Vi bruger det meste af vores liv på arbejdsmarkedet, og det er derfor vigtigt at arbejdspladsen er så optimalt designet som muligt. Det er altså muligt at optimere din virksomhed ved at lægge arbejde i, hvordan dine medarbejdere og deres arbejdsforhold er skabt, og hvordan du potentielt kan gøre dem bedre. Ny research viser, at der er en stor forbedring i sundhed hos medarbejdere, når der er adgang til ergonomisk designede forhold ved deres arbejdsstation. Du kan finde ergonomisk designede mus og tastaturer på http://roller-mouse.dk.

 

Når du vælger som leder at implementere en ergonomisk mus på din arbejdsplads, hjælper du dine medarbejdere med at undgå museskader og spændinger i nakken. Med en ergonomisk mus får dine medarbejdere nemlig muligheden for at hvile deres arm naturligt, når de benytter sig af musen. Dette er et sundt alternativ til ellers at lade hånden være spændt eller vridt når musen bruges i arbejdet. En ergonomisk mus er altså nem at betjene, og det er langt mere behageligt for dine medarbejdere at lave præcisionsarbejde med musen, hvor det kræver mange klik og små bevægelser. Nogle ergonomiske musemodeller kommer også med knapper, som sidder nemt og bekvemt ved fingrene, hvilket gør det nemmere for dine medarbejdere at lave deres arbejde uden at skulle finde genveje på skærmen eller gennem tastaturet, eller eventuelt bruge flere klik end nødvendigt på samme funktion. 

Se et stort udvalg af ergonomiske mus her: http://mouse-trapper.dk/

 

Du kan også vælge at implementere ergonomiske tastaturer på arbejdspladsen til glæde for dine medarbejdere. Et ergonómisk tastatur hjælper nemlig på samme måde som den ergonomiske mus med at reducere spændinger i nakken og smerte i fingrene, som kan komme efter mange timer på kontoret. Med en forkert mus eller et forkert tastatur kan du endda risikere, at du og dine medarbejdere kan gå hen og få seneskedehindebetændelse eller karpaltunnelsyndrom. De ergonomisk designede mus og tastaturer er designet til at forhindre disse lidelser. Du har altså muligheden som leder for at vælge et tastatur til dine medarbejdere, som er designet til at sikre en langt mere naturlig position, som sikre bedre sundhed, og som også hjælper på effektiviteten hos den enkelte medarbejder.