Colop fornyer branchen med det banebrydende Emark stempel

Colop fornyer branchen med det banebrydende Emark stempel

november 25, 2019 Slået fra Af admini

Teknologien indenfor stempel og mærkninger har i årevis skreget på innovation. En nyhed fra Colop har nu tilsyneladende gjort op med det manglende teknologiske fremskridt på området med deres nyeste skud på stammen – Colop Emark. Den nye elektronisk maskine sender for alvor Colop frem i frontgruppen, der med den nyeste stempel maskine inddrager nye teknologier. Colop Emark er nemlig ikke bare en ganske almindelig stempelmaskine, nej. For første gang kan brugerne af denne maskine styre deres prints og mærkninger via en app på deres smartphone eller tablet. Dermed fornyer Colop branche med denne banebrydende lancering af Emark-maskinen. 

Forrest i branchen

Dermed ligger Colop sig allerforrest i branchen med denne elektroniske stempelmaskine, der på mange måder er et skridt i en ny retning for hele industrien. En retning hvor fejlraten bliver lavere end nogensinde før, og hvor teknologien for alvor tager over for fortidens maskiner. Det er nu muligt helt selv at bestemme, hvordan man som bruger vil have sine prints, stempler og mærkninger. Colop fornyer for alvor branchen med Emark, der er brugervenlig og kan printe på alt fra papir til bøger og poser. 

Nyeste teknologi med app og WiFi

Det er specielt teknologien, der er bemærkelsesværdig ved denne nye elektroniske stempels- og mærkningsmaskine fra Colop. For første gang nogensinde kan det lade sig gøre at koble maskinen til WiFi’et og styre maskinen herfra. Det sker via en app der kan administrere alle tænkelige løsninger på den elektroniske stempelmaskine. Appen hentes ned på en smartphone eller tablet, og er tilgængelig både på Androids Google Play og iOS App store. Netop den avancerede teknologi, der både inkluderer brugen af WiFi og en app er et hidtil uset skridt at tage i en branche, der har været plaget af manglende teknologisk fremskridt. Det har Colop tilsyneladende lavet om på med den revolutionerende Emark stempelmaskine, der trykker med et firefarvet aftryk af både logoer, billeder og tekst. En maskine, der med garanti vil være en hjælp for mange virksomheder, der ønsker en mere effektiv måde at stemple deres poser, bøger, og dokumenter på.