Få mere succes med din hjemmeside

Få mere succes med din hjemmeside

august 22, 2021 Slået fra Af admini

Der opstår flere og flere hjemmesider hele tiden, flere har brug for dem, det er fuldstændigt nødvendigt for de fleste virksomheder at have en hjemmeside for at få fat i kunderne. Dette gælder også selvom virksomhederne slet ikke har noget med IT eller elektronik at gøre. Dette kan desværre godt skabe nogle problemer i nogle tilfælde, da en del ikke har nogen som, har forstand på opbygningen af en hjemmeside, og det kan være svært bare at få lavet hjemmeside, også før man begynder at tænke på, hvor den ligger på søgeresultatet. Det kan være ret kompliceret alt sammen. Derfor er det i nogle tilfælde også en god ide at få nogle andre til at stå for dele af processen. Hvor meget af det man uddelegerer, kan jo så afhænge af de kompetencer man har i forvejen, i forhold til IT. Det handler dog også meget om prioriteringer. For har man lyst til at prioritere det i virksomheden, så skal man nok kunne lære det selv og kunne lave en ganske udmærket hjemmeside. Dog er det ikke sikkert det kan betale sig rent tidsmæssigt. Det kan derfor anbefales at få lidt hjælp andre steder fra.

Derfor er det vigtigt at have en hurtig hjemmeside

Vi kender nok alle det med at side på en hjemmeside, hvor det tager tusind år, fra man trykker på en knap til der rent faktisk sker noget. Vi kan vist alle blive enige om at det er pisseirriterende, så du giver jo klart en bedre brugeroplevelse til dine kunder, hvis det er en hurtigere hjemmeside, derfor er der nok større chance for at de kommer tilbage igen. En anden grund til at det er vigtigt, er dog også, at du faktisk også får flere ind på din hjemmeside, hvis den er hurtigere. Det er fordi Google sorterer hjemmesiderne på en bestemt måde, hvor hastighed blandt andet spiller ind. Derfor kan man risikere, at ens hjemmeside kommer længere ned, og derfor ikke bliver set af så mange, hvis den er langsommere. Føler du ikke selv, at du har kompetencerne til at gøre hjemmesiden hurtigere, og ved du ikke lige, hvor du skal starte. Så er der heldigvis hjælp at hente. Tjekker du følgende link så finder du nemlig en virksomhed som kan sørge for hastighedsoptimering af din hjemmeside. Så er du sikker på at det bliver gjort optimalt, og af nogen som rent faktisk har styr på det, og ved hvad de laver. Undersøg det derfor gerne nærmere.

Kig din Core Web Vitals rapport igennem

Core Web Vitals, er en af de ting du skal være opmærksom på, når du designer din hjemmeside, disse er nemlig også en af de ting som spiller ind i, hvor din hjemmeside bliver placeret henne. Core Web Vitals handler om, hvordan den generelle brugeroplevelse på din hjemmeside er. Her spiller hastigheden f.eks. også ind. Du får en gang imellem en rapport, hvor du kan læse om, hvad du eventuel kunne forbedre. Den bliver lavet af Google.