Firma i København? Sådan finder du en god revisor

Firma i København? Sådan finder du en god revisor

maj 6, 2021 Slået fra Af admini

Hvis du ejer et firma i København, så kan det godt betale sig at finde en revisor. Det er jo ikke sikkert, at tal og økonomi er din stærkeste side, men ejer man en virksomhed kommer man ikke udenom, at det økonomiske fylder meget. Det er netop her, at en revisor kan være behjælpelig.

Med en revisor kan du ikke bare spare penge i dit årsregnskab. Du slipper også for at sidde og regne på en masse tal, så du i stedet har tid til at lave de ting du virkelig brænder for.

Hvordan finder man så en god revisor i København? Læs med her og find ud af det!

 

Hvad kan en revisor?

En revisor kan være behjælpsom med mange ting, herunder:

  • Outsourcing af regnskabshåndtering, så du ikke behøver at sidde med det
  • Bogholderi
  • Hjælp til indberetning og/eller opgørelse af moms og lønsumsafgift
  • Forskellige skatteberegninger
  • Selvangivelser
  • Forskudsopgørelse
  • Generel sparring og rådgivning om regnskaber og økonomiske forhold
  • Hjælp, hvis din virksomhed eller dit selskab er under tvangsopløsning

Dette er dog ikke det eneste, en revisor kan hjælpe med. Har du en bestemt revisor i tankerne kan du derfor med fordel kontakte dem og høre, hvordan de kan hjælpe dig og din virksomhed.

 

Her skal du lede

Der findes forskellige måder at finde en god revisor i København på. En af de mest oplagte er gennem dit netværk.

Det er utrolig vigtigt, at du har tillid til din revisor. Vedkommende skal sidde og holde styr på nogle af dine økonomiske anliggender, så det er vigtigt, at du kan stole på revisoren og dennes kompetencer. At få en anbefaling på en revisor i København gennem dit netværk er derfor oplagt. Med en anbefaling har du på forhånd en blåstempling af vedkommende fra nogen der har erfaring med deres arbejde.

Det er dog ikke altid, at man har et netværk, der kan komme med sådanne anbefalinger. Er det tilfældet for dig, så kan du sagtens finde en god og billig revisor over nettet. Det kan du blandt andet gøre på en side som https://revisormikaelhansen.dk/ eller ved at søge på nettet.