Blog om business, computer og teknologi

Blog om business, computer og teknologi

maj 20, 2021 Slået fra Af admini

I det seneste år er udviklingen accelereret, og de virksomheder, der ikke allerede er digitaliseret i tilstrækkelig grad, kæmper med næb og ben om at fuldføre processen. Men det er en evig proces. Man skal hele tiden holde sig opdateret med ny viden inden for ERP-systemer osv. Det kan være en god idé at søge inspiration online, også hvis man blot er en mindre virksomhed. En blog som Afventer.dk er god til firmaer i alle størrelser, der vil frem i feltet.

En økonomisk og funktionel tilgang til at vælge arbejdscomputer

IT i virksomhedsliv handler om alt fra arbejdscomputer til netværk. Det handler om de softwarevalg, man har truffet, og i lige så høj grad om det, man har fravalgt. Hvis konkurrenten har taget den nye software til sig, så kan det gå stærkt, og før man har nået at reagere, så er kunderne smuttet. Som virksomhedsejer eller primær ansvarlig bør man altid agere proaktivt. Man bør sørge for at have styr på alle facetterne. Inde på www.afventer.dk opdateres bloggen løbende. Skribenterne arbejder på højtryk for at samle ny, værdifuld viden og fordele den til ambitiøse mennesker i dansk erhvervsliv. Det er ganske gratis! Og man bliver tilmed videredirigeret hen mod relevante virksomheder inden for det, man læser om. Det skaber værdi, fordi perioden fra viden til handling skæres ned. Tid er en mangelfuld ressource for de fleste i virksomhedslivet, og det gør Afventer.dk til en glimrende tilføjelse i dagligdagen, når man lige har et kvarter imellem den ene aftale og den anden.

Køb af ny hardware og PC’er til firmaer – Klik ind på www.afventer.dk

Det er en evig kamp mellem økonomi og specifikationer, når man f.eks. ønsker at købe arbejdscomputere. Når store partier skal bestilles, så er det klart, man skal bruge lidt ekstra tid på at finde det mest værdifulde køb. Det er en balancesag, og det kan være en god idé at konsultere hos eksperter. Hos Afventer.dk kan du også læse om hardware og computere bl.a. til erhverv, men også til private. Det kan være, hvis du mangler en gaming computer eller udstyr.