Sådan kan flådeejere bruge GPS

Sådan kan flådeejere bruge GPS

maj 23, 2021 Slået fra Af admini

Hvis virksomheden for eksempel har delebiler, kørende sælgere eller sine egen vogne som bruges til distribution, så er det en god idé at sikre dem med en GPS. Med en GPS fra FindMyGPS til køretøjerne i virksomheden, får i både digital styring samt mulighed for at overvåge dem for at fremme sikkerheden. Læs med her.

 

Lige så snart, der er firmabiler eller andre køretøjer, som bliver brugt i en virksomhed, er der chance for at de kan blive stjålet. Mange virksomheder har udstyr i bilerne som er mange tusinde, kroner værd, som for eksempel værktøj og andre arbejdsredskaber, derfor kan det være et stort tab for virksomheden, hvis både bilen og udstyret bliver stjålet. Sådan et tab kræver både økonomi og ressourcer, og det kan påvirke driften i virksomheden. I bund og grund er sådan et tab være enormt ærgerligt for virksomheden.

 

Fordele ved at bruge GPS til flådestyring

GPS flådestyring har også andre store fordele, udover at kunne spore potentielle tyve, som kører afsted med køretøjet. Med en GPS til flådestyring, er det også nemmere for virksomheden at holde styr på, hvilket personale som skal til at køre, samt både arbejdsgange og mønstre i forhold til kørslen. Dette kan være med til at give et bedre indblik i, hvordan personalet kører samt med, hvad hastighed blandt andet.

 

En GPS til flådestyring kan også være med til at effektivisere arbejdsgangen, og blandt andet hjælpe i forhold til optimering af ruter f.eks. En GPS med dette formål kan altså samle en masse relevant data, som derved kan bruges til forbedring af blandt andet arbejdsgangen i forhold til kørsel i virksomheden.

 

Appen med de mange funktioner

Hvis din virksomhed vælger en GPS-løsning hos FindMyGPS, så får i mange fordele med jer. Til dig, som har ansvaret, så kan du i appen finde følgende funktioner: Automatiseret kørebog, to-trins genkennelses adgang, automatiske beskeder ved ankomst/afgang og dokument/foto håndtering.

 

Man kan også vælge funktioner i appen som blandt andet opgavestyring, planlægning af ruter, ressourcestyring, tidsregistrering, og mange flere. Dette gør det derfor mere ressourcefuldt for virksomheden at have mere kontrol over køretøjerne samt personalet som kører dem, på en nem og effektiv måde. På denne måde, er det nemmere at lave forbedringer også.

 

Hvis du eller virksomheden er i tvivl om, hvilke produkter I skal vælge indenfor GPS til firmaet, så kan I kontakte FindMyGPS på findmygps.dk, hvor I kan ringe eller skrive for at få den rette rådgivning.