De vigtigste ting til hjemmekontoret

De vigtigste ting til hjemmekontoret

juni 30, 2021 Slået fra Af admini

Hvis du er interesseret i business, så er du nok også interesseret i at have et hjemmekontor. Det kan dog være en udfordring at have styr på, hvad man skal bruge til et hjemmekontor. Mange tror, at man skal betale mange penge for at have et funktionelt hjemmekontor, men det er ikke nødvendigvis tilfældet. Du kan komme langt for et par tusind kroner – det kræver bare, at du allerede har en bærbar computer.

Den vigtigste ting: docking station

En docking station er en af de vigtigste ting til hjemmekontoret. Det er en af de vigtigste ting, fordi den forbinder alle de andre ting, du har. På nuværende tidspunkt har du nok allerede et skrivebord og en kontorstol, men det er vel ikke et rigtigt hjemmekontor. Du har i princippet de samme ting på arbejde, men på arbejde har du nok allerede en docking station, der gør det nemt for dig at anvende din kontorplads – det er meget praktisk.

 

Hvorfor skulle du ikke kunne opleve det samme derhjemme? Hvis du blot køber en billig docking station, så kan du allerede tilslutte din bærbare computer til dine skærme, du har liggende et sted og din mus samt tastatur i morgen. Man skal ikke være teknisk kyndig for at kunne anvende en docking station, da det bare svarer til at sætte stik i huller og så tilslutte ét enkelt kabel til din bærbare computer, hvis den har USB-C eller ThunderBolt. Har den ikke det, så bør du overveje en nyere model, da det er ved at blive den nye standard inden for bærbare computere.

 

Skærme

I forrige afsnit nævnte vi, at du nok allerede har et par skærme liggende et sted. Mange har haft en stationær, som de har solgt på et tidspunkt og har derfor en eller to skærme tilbage fra den tid. Hvis du ikke har det, så er det faktisk ikke så dyrt at anskaffe én eller to skærme til din docking station. Du kan få skærme ned til under 1000 kroner per styk, men disse er så kun Full HD. Vil du fremtidssikre dit kontor, så bør du nok kigge på noget i 4K, men her kommer vi op på et par tusind kroner ekstra per skærm.

 

De fleste anvender to ekstra skærme. Man ender altså med at have 3 skærme, fordi din bærbare computer allerede har en skærm. Denne tredje skærm anvender de fleste til at have noget kommunikationssoftware kørende på eller Spotify. Der er altså et vindue åbent, som er praktisk at have åbent, men ikke noget man behøver at kigge på hele tiden. Man kan altså kalde den lille skærm for den sekundære skærm.

 

Skærmholder

Når du har anskaffet dig et par skærme og en docking station, kan det godt se lidt rodet ud eller fylde meget på dit skrivebord. Her kommer en skærmholder dig til undsætning. Det er en arm, hvor du kan skrue dine skærme fast på, og så bruger de ikke plads på bordet. Det er også mere lækkert at kigge på, fordi de hænger meget tæt på hinanden.